Τρεις τροποι ευρεσης εισιτηριου

Καλώς ήλθατε στη ferrytraveller.gr.
Μαζί μας έχετε τη δυνατότητα να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και να επωφεληθείτε από όλες τις ισχύουσες προσφορές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

online κρατηση

On line κράτηση

Τo σύστημα On-Line κρατήσεων της ferrytraveller.gr μας δίνει πρόσβαση σε όλες της ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα νησιά μας αλλά και στην Αδριατική. Έχουμε την δυνατότητα να βρούμε όλα τα δρομολόγια και να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο.

Η κράτηση ολοκληρώνεται με 4 πολύ απλά και γρήγορα βήματα.

Επιλέγω, αριθμό επιβατών, ημερομηνία ταξιδιού και διαδρομή
Επιλέγω το δρομολόγιο που μου ταιριάζει
Συμπληρώνω στοιχεία επιβατών και οχημάτων
Πληρώνω την κράτηση μου και ταξιδεύω!
online κρατηση

Εύρηκα το φθηνότερο εισιτήριο

Το εύρηκα είναι ο προσωπικός μας σύμβουλος οικονομίας! Μπορεί να βρει για εμάς όλες τις διαθέσιμες προσφορές για όποιο προορισμό και να επιλέξουμε. Ψάχνει και συγκρίνει για εμάς, τιμές και διαθεσιμότητα, ακολουθώντας 3 απλά βήματα

Επιλέγω τον προορισμό μου και μέχρι 3 διαφορετικά λιμάνια αναχώρησης. Π.χ Θέλω να πάω στη Σκιάθο και να φύγω ή από Βόλο ή από Άγιο Κωσταντίνο ή από Μαντούδι.
Επιλέγω την ημερομηνία ταξιδιού μου έχοντας την δυνατότητα αναζήτησης έως και +- 4 ημέρες
Βλέπω όλες τις διαθέσιμες προσφορές και συγκρίνω τις τιμές on-line ανά ημέρα και ανά λιμάνι αναχώρησης επιλέγοντας αυτό που με συμφέρει!
online κρατηση

Ευρετήριο Διαθεσιμότητας Cosmote Deals for you

Η προσφορά Cosmote Deals for you με δώρο τα εισιτήρια επιστροφής είναι ανάρπαστη. Εκτός όμως από ελκυστική, είναι και δύσκολη στην εύρεση της. Η ferrytraveller.gr εξέλιξε για εσάς το ευρετήριο προσφορών Cosmote Deals for you. Με 3 απλά βήματα μπορούμε να εντοπίσουμε μόνοι μας την διαθεσιμότητα χωρίς να ψάχνουμε στα τυφλά.

Επιλέγω το δρομολόγιο της επιστροφής μου (π.χ. από Πάρο για Πειραιά).
Επιλέγω την επιθυμητή ημερομηνία επιστροφής μου, έχοντας την δυνατότητα αναζήτησης έως και +- 4 ημέρες.
Βρίσκω όλα τα δρομολόγια που έχουν διαθέσιμες θέσεις με προσφορά Cosmote deals for you στο εύρος ημερομηνιών που έχω επιλέξει
Κάνω κράτηση με ΔΩΡΕΑΝ τα εισιτήρια της επιστροφής μου!